Niilo ilmoittautui in

Jos saa toivoa, niin aamu 6 vuoro meille kiitos :) t:Johanna

Niila ilmoittautui in

Vain lauantaina

Miska

Miska lähtisi mukaan jos vielä pääsee.

Minna

Hei! Tämä on meidän oma turnaus, johon pitäisi laittaa pieni kanttiini. Kanttiiniin tarvitaan varmaankin pari vapaaehtoista ja lisäksi turnaukseen osallistujien pitäisi tuoda myytävää. Ajattelisin, että pari pellillistä esim. mokkaruutuja ja pizzaa sekä kahvia ja pillimehua riittäisi. Laitelkaapa tähän alle, mitä voitte tuoda tai jos voitte olla kanttiinissa. Minä voin olla kanttiinissa tai leipoa, ihan miten vaan, tarpeen mukaan :) Hauskaa juhannusta kaikille!

Niku

Mie tuon vielä pari purkkia maitoa.

Minna

Ihan mahtavasti olette luvanneet osallistua, kiitos! Jos loput vielä haluaa jotain tuoda, niin ehkä vähän karkkia...? Mutta eiköhän näilläkin pärjäillä. Me tullaan Lappialle huomenna hyvissä ajoin ennen puolta, tavarat voi tuoda kun ehtii ja leipomukset olis kiva jos leikkaisitte valmiiksi paloiksi. Mukavaa turnausta :)

Piia

Heippa!Pe-La 29-30.6 on Peräpohjolan markkinat. Sinne tarvittaisiin talokooväkeä kahvioon ja liikenteenohjaukseen. Myytävät tuotteet valmiina siellä. Ilmottautuminen mulle viim.22.6 mennessä.
Talkoista saisimme hyvän korvauksen joukkueelle.
-Piia

Piia

Heippa kaikille! Ennakkotietona ilmoitan, että joukkueellamme on hoidettavana kaksi talkoovuoroa edustuksen peleissä. Ensimmäinen on 11.8 ja toinen 29.9, talkoilemme yhdessä p-07 joukkueen kanssa. Jaan vuorot lähempänä. Lisäksi heinäkuun viimeisenä viikonloppuna on Tornio-Haaparanta cup ja siellä myös talkoita luvassa.
-Piia